Open dagen 17 en 18 juni 2023. Ga op ontdekkingsreis bij Organon!
Om het 100-jarig bestaan te vieren, geeft Organon in Oss een unieke kijk achter de schermen. Naast het Experience Center houden we ook open dagen: op zaterdag 17 en zondag 18 juni. Altijd al willen weten hoe de productie van Organon eruitziet? Nieuwsgierig naar wat voor leuke banen er zijn? En benieuwd hoe Organon zich al 100 jaar inzet voor de gezondheid van vrouwen wereldwijd? Kom dan naar de open dagen!

Interactieve route
Medewerkers hebben al de kans gekregen om zich aan te melden samen met introducés. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden voor de open dagen en zo kennismaken met het Organon van nu en de toekomst en de rijke geschiedenis van het bedrijf beleven.

Er komt een route door het bedrijf en het Experience Center met tal van interessante tussenstops. Zo ervaart u zelf hoe we bij het jarige Organon werken aan een betere gezondheid van vrouwen wereldwijd. Ook leert u wat er nodig is om een geneesmiddel te maken. En heeft u de kans om in gesprek te gaan met medewerkers, die u graag vertellen over wat zij doen en hoe het is om bij Organon te werken.

Praktisch
Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar en moeten door een volwassene worden begeleid. De open dagen zijn alleen geschikt voor bezoekers die goed ter been zijn en zelf trappen kunnen lopen. Dit is noodzakelijk om ieders veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de veiligheidseisen.

Vul hieronder het aanmeldformulier in
Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Wacht dus niet te lang en meld u aan. Kies eerst de dag en vervolgens het tijdslot. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. De tickets ontvangt in de week voorafgaand aan de open dagen per mail.

Graag tot ziens tijdens de open dagen op 17 en 18 juni!

Vriendelijke groet,
Team Open dagen Organon


Kies uw dag: *

Uw eigen naam:

Voornaam  *
Achternaam  *


Neemt u introducé(s) mee:

Voornaam
Achternaam
Leeftijdscategorie
Voornaam
Achternaam
Leeftijdscategorie
Voornaam
Achternaam
Leeftijdscategorie
Voornaam
Achternaam
Leeftijdscategorie